Activiteiten

Op Manege Laanhoeve worden verschillende activiteiten georganiseerd, variërend van beginnerslessen tot aan KNHS wedstrijden en kinderfeestjes.

Lessen

Rijlessen worden gegeven in samenwerking met Rijvereniging Nederhorst. De rijvereniging verzorgt voor de reguliere (groeps)lessen de instructie en zijn er zowel voor de jeugd als voor volwassenen.

Manege Laanhoeve verzorgt de accommodatie en de paarden. Daarnaast is het ook mogelijk om privelessen te krijgen, dit kan zowel met een manegepaard als ook op een eigen paard.

Lees meer

Kinderfeestjes

Een originele verjaardag vieren bij Manege Laanhoeve, dat is nog eens leuk! Wij bieden de mogelijkheid om een spetterend verjaardagsfeest te organiseren voor kind(-eren) en al hun vriendjes en vriendinnetjes!

Onder begeleiding van een begeleider en een bevoegd instructrice verzorgen wij kinderfeestjes met een duur van 2 tot 2,5 uur. Kinderpartijtjes zijn op afspraak mogelijk, tijdstip en een dag kunnen worden afgestemd.

Lees meer

 

KNHS wedstrijden

In samenwerking met de Weespervechtruiters organiseren we op manege Laanhoeve 4 a 5 KNHS wedstrijden per jaar. De focus ligt hierbij op buitenwedstrijden, maar er staan ook wedstrijden in de binnenbak op het programma.

Ga naar de KNHS agenda om de wedstrijdkalender te bekijken: KNHS wedstrijdagenda